ABOUT CAMARELO

PRODUCTION

Camarelo – designed for baby – este un brand premium de carucioare sport, 2 in 1 si 3 in 1 pentru copii, bine cunoscut in multe tari din Europa si chiar in Rusia, cu o veche traditie in productia de carucioare din Polonia.

EXPERIENCE

Carucioarele, landourile si scoicile auto, marca Camarelo, se diferentiaza prin calitate, design si performanta la standarde inalte de siguranta, avand cel mai competitiv pret de pe piata de carucioare pentru copii. Testele si aprobarile europene, cat si premiile de la targuri au transformat acest brand polonez intr-un lider important din Polonia in productia de carucioare pentru copii.

PRESENT IN ROMANIA

Din 2017 carucioarele Camarelo sunt prezentate in exclusivitate nationala de catre societatea Liz Business SRL, unic importator in Romania.

TEAM LEADERSHIP

Noi suntem echipa CAMARELO. Noi provocăm inovatia si design-ul. Suntem pasionati de crearea unor carucioare rezistente, ergonomice accentuand stilul personal de familie.

Nu credem doar in ceea ce este frumos si practice, utilul trebuie sa imbine toate calitatile estetice si functionale ale unui carucior pentru a fi pe deplin multumitor intregii familii.

Sosirea unui bebelus inseamna un nou inceput pentru toti si de aceea caruciorul Camarelo este partenerul ideal in primele luni de viata ale copilului tau!

Echipa de designeri si ingineri motivati de la Camarelo sunt uniti inspre un tel comun – sa le faca viata bebelusilor si a parintilor mai usoara, mai buna, intr-un vis fascinant pe 4 roti.

Primele luni de viata ale bebelusilor fac parte dintr-o poveste de familie cu un inceput incredibil si fascinant in lunga aventura a vietii lor. Datorita acestui fapt echipa Camarelo doreste sa aduca un sprijin de inovatie si concept pentru a realiza intregii familii o calatorie grozava!

Echipa Camarelo lucreaza zilnic pentru schimbarea stilului inovator al brandului pentru a fi in pas cu trendul pietei si a ocupa un segment important in acest domeniu de activitate.

HAPPY FAMILY

Parenting-ul este cu siguranta una dintre cele mai extraordinare experiente despre care toti spun ca trece mult prea repede, insa Camarelo investeste continuu in creatie pentru ca noi toti sa putem trai momentul din plin, dar in acelasi timp sa ne pregatim si pentru viitor, invatand din trecut.

Carucioarele Camarelo au o atitudine cool si o manevrabilitate prin care te simti liber in incursiunile tale.

Pentru un confort deplin te invit sa explorezi si gama de accesorii Camarelo. Alege un pachet complet pentru a atinge maximul de confort si siguranta ale bebelusului tau in primele luni de viata. Optand pentru produsele poloneze Camarelo vei imbratisa noi revelatii si surprize placute, alaturi de familie!