TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Utilizarea acestui website, folosirea si cumpararea articolelor destinate copiilor de catre dumneavoastra, clientul nostru, implica sa acceptati termenii si conditiile de utilizare ai site-ului pentru a evita eventualele neintelegeri. Daca nu sunteti de acord cu un termen sau cu toti  termenii si conditiile de utilizare, folosirea acestui website trebuie intrerupta.

Imaginile articolelor destinate copiilor de pe site-ul nostru sunt o prezentare, acestea pot fi diferite fata de produsul in sine, pot exista modificari de nuanta si calitate a materialului. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, ar fi foarte indicat sa ne instiintati pentru a lua masurile legale care se impun. Sursele din care va  oferim  informatii pe acest site, sunt surse ale importatorilor acestor produse. Despre autenticitatea marcii sau calitatea articolelor destinate copiilor, dumneavoastra va puteti adresa direct importatorului (daca doriti acest lucru) sau reprezentantului legal al acestui website.

„Așadar, fotografiile anexate articolelor noastre pot fi cu caracter informativ/reprezentativ, ele nefiind un factor decizional în achiziția produsului dorit.

În cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse/promoţii au fost actualizate/afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea aparută, dacă produsul nu s-a livrat încă.

Înregistrarea comenzii nu reprezintă şi confirmarea livrării acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesată de către operatorii noştri în vederea confirmării şi stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.”

Dumneavostra ca si utilizator, trebuie sa folositi intr-o maniera legala acest site in asa fel incat sa nu cauzati daune sau intreruperi ale site-ului.Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Deasemenea, daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, magazinul nostru are tot dreptul sa anuleze contul  dumneavoastra si sa refuze  toate incercarile viitoare de utilizare a site-ului nostru.

Pentru toate produsele, beneficiati dumneavoastra ca si consumator, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul  la conformitate in mod gratuit. Vanzatorul  este  obligat sa-i  furnizeze  consumatorului: certificat  de garantie doar pentru produsele de folosinta indelungata si manual de utilizare/instructiuni.

Magazinul nostru nu este responsabil de nelivrarea la timp a produselor, aceasta este atributiunea firmei de curierat cu care noi colaboram. Orice constatare de acest fel va trebui sa ne-o aduceti la cunostinta, pentru a putea solutiona problema. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumei  incasate de firma noastra de la respectivul client.

Comenzile care nu sunt confirmate telefonic sunt anulate! Daca veti dori, din momentul confirmarii comenzii veti fi contactat  telefonic sau pe e-mail sa va aducem la cunostinta numarul de AWB.

Pentru  toate  articolele  prezentate  pe acest site, incluzand  imagini, ilustratii, fotografii, clipuri video, ca reprezentant legal al acestui site am cerut acceptul de la importatori  pentru a ni se permite sa le utilizam. Magazinul nostru nu ofera nici un fel de garantie pentru produsele comercializate pe site. Garantia de conformitate este  pusa la dispozitie de importatorul produsului  cerut de dumneavoastra.

Aceste conditii de utilizare pot fi modificate de noi la numite intervale de timp, fara o anuntare prealabila a consumatorilor. Puteti avea acces la cea mai recenta versiune a acestor conditii in orice moment, accesand aceasta pagina.