Service si Garantii Camarelo

In aceasta rubrica va oferim informatii detaliate referitoare la caracteristicile tehnice si garantia carucioarelor Camarelo. Va punem la dispozitie manuale de utilizare cu pasii de urmat pentru montarea si utilizarea caruciorului. In cazul in care nu gasiti modelul dorit, contactati-ne prin telefon sau whatsapp si un coleg al nostru va va oferi toate informatiile necesare in cel mai scurt timp posibil.

Pentru o buna functionare a sistemelor Camarelo pentru o perioada cat mai indelungata va rugam sa descarcati manualele pentru a citi cu atentie intretinerea componentelor carucioarelor noastre.

Puteti anticipa posibilele situatii ce pot sa duca la probleme minore, dar in caz ca nu ajungeti la evitarea lor sau remedierea problemelor aparute, va rugam sa ne contactati.

Echipa noastra va sta intotdeauna la dispozitie cu variante de rezolvare!

Oferim garantie de 12 luni pentru orice produs cumparat!

Expertii Camarelo sunt dispusi sa rezolve orice problema de la cumparare si pana la  livrare sau sa raspunda prompt la partea de service, daca este cazul, in perioada in garantie!

Fiecare model de carucior Camarelo are o garantie oficiala asigurata de producator pe care o veti primi pe e-mail in momentul finalizarii comenzii!

Pentru inregistrarea produsului cumparat de la noi accesati link-ul -> https://camarelo.ro/inregistrare-garantie/  pentru a fi mai aproape de toate avantajele noastre din perioada garantiei.