Produsul returnat trebuie sa fie exact in aceeasi stare in care l-ati  primit (in  ambalajul original, cu etichetele si accesoriile intacte si cu toate documentele care l-au insotit). Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile calendaristice se poate face doar daca ati achizitionat  produsul prin curier.

Dumneavoastra trebuie sa ne contactati mai intai la numerele de telefon 0787.817.172 (telekom) si sa ne instiintati că renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. Conform legislatiei din Romania, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice in termen de 14 zile lucratoare de la primirea  produsului.

      Numai in anumite situatii costurile de transport vor fi suportate de magazinul nostru:

                     – Produse ce v-au fost  livrate  gresit;

Va trebui sa ne instiintati  pentru a returna  produsul si a fi inlocuit cu cel  pe care l-ati  solicitat dumneavoastra. 

                     – Produse ce nu sunt  conforme cu descrierea de pe site;

Puteti cere returnarea pentru rambursarea integrala a contravalorii sau inlocuire. Daca este posibila inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, se va plati diferenta, daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

                    – Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la receptive.

Coletele ce prezinta deteriorari: mentiunile cu privire la coletele ce prezinta deteriorari se fac exact in momentul livrarii, pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare. In acest caz se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare cu privire la aspectele mai sus mentionate, sunt nule.

In toate situatiile de mai sus, produsele trebuiesc  returnate in starea in  care au fost primite, insotiite de toate accesoriile si documentele originale si in ambalajul original. Deteriorarea produsului sau punerea intr-o stare nevandabila duce la refuzul returului.

Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie pot fi returnate daca a fost emis pentru ele un certificat de garantie din partea producatorului si o facture din partea importatorului/revanzatorului astfel dupa returnare aceste produse vor fi prezentate intr-un centru de service al producatorului.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, piese arse sau plesnite, etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produse utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare  incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.) setari si instalari  incorecte, prize  fara  impamantare, patrunderea de lichide, metale, sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

      Daca clientul doreste sa returneze un produs fara a invoca un motiv obiectiv (asadar vina nu ne apartine) sau nu se incadreaza in nici una dintre situatiile de mai sus mentionate atunci taxa de transport ( taxa de retur conform c/v facturii emise de firma de curierat) se suporta de catre client.

Echipa magazinului nostru se va implica pentru a rezolva problemele aparute la anumite produse din cauze necunoscute sau care nu depind de noi.

Pentru a returna un produs in termen de 14 zile, acesta trebuie sa fie exact in aceeasi stare in care a fost primit si sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • Sa nu fie murdar, rupt sau deteriorat,
  • Sa fie in ambalajul original acolo unde este cazul,
  • Sa nu fi fost purtat, sa nu miroase a parfum sau orice alt miros diferit(substante de spalare).

Noi va vom inapoia contravaloarea marfii returnate in maxim 14 zile de la data returnarii produselor prin transfer bancar.

Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii mai sus mentionati. Echipa magazinului nostru se va implica pentru a rezolva problemele aparute la anumite produse din cauze necunoscute sau care nu depind de noi.  

 

Formularul prevazut in anexa partea B la OUG 34/2014 – ART 11 de retur pentru articolele achizitionate de la magazinul nostru on-line , se completeaza si se trimite pe adresa noastra office@camarelo.ro sau completati direct online la sectiunea Retur Produse.

Descarca formular

Sunati cu incredere pentru informatii!